27 thoughts on “Gjøl dette nå !”

  1. Tror den utvidede indexen jeg hadde laget bleoverskrevet ved en oppgradering, :kyll: :kyll: skal klore de på plass igjen etthervert. Men nå er det påske :kyll: :kyll: :kyll:

  1. Hvis du ikke har alternativet “Åpne for alle kommentarer” så er det fordi du allerede har gjort det 😀
   Da står det istedet “Lukk for uinnloggede”. Dette her er bare en enkel måte å åpne/lukke for uinnloggede kommentarer istedet for å gå inn på dashen og krysse av.
   God påske :kyll:

  2. Hvis du ikke har et slikt alternativ såstår det: Lukk for alle kommenatere.

   Du må klikke på din avatar øverst til venstre i veikrysset. Nederst der skal det stå: Åpne for alle kommentarer (eller det står: Lukk for alle kommenaterer, og da har du allerede åpna). Caprice?

 1. Hallo’en:

  Kommentarfeltet ditt er nå åpnet for uregistrerte kommentatorer.
  Du anbefales å lukke det nattestid. Dette kan Bloghog gjøre for deg automatisk. (Bloghog Spamkontroll)

  I mitt tilfelle bør det da vel bli “.. å lukke det dagstid”?

  Personlig tjener jeg på å ha åpent 24/7 😉

  1. Nja, det er jo fort gjort å glemme å åpne igjen på morgenkvisten?

   Og er man sikker på at all driten kommer i løpet av natten? Fordi SPAM-sendere er registrert i en annen tidssone? Min erfaring er at mye av det som har kommet som ‘uønsket’ er generert i Polen, bl.a. i Gdansk-området? Og det er vel samme tidssone som oss?!

   1. Jeg må ærlig erkjenne at jeg – siden jeg installerte Akismet – ikke har spamproblemer (- også har jeg sluttet å besøke sånne fy-fy-sider, du vet) Derfor synes jeg at jeg kan bevilge meg den frihet å ha åpen dør 24/7 😉

    1. Det går stort sett bra. Til og med når man uforvarende blir sendt inn på slike ‘fysider’ du nevner. Men jeg har brannmur, viruskontroll og 3-dobbel beskyttelse mot SPAM. det har gått bra i flere år, men forleden ble jeg angrepet av noe ‘Root-Kit-greier’ som greide å anrette en del skade. Dog ikke mer enn at jeg fortsatt er operativ.

     Så får jeg bestille litt assistanse over påske. Og hadde jeg med sikkerhet visst hvor driten kom fra, så skulle jeg hyret inn en selvmordsbomber . . .

 2. Det må være noen som fortsatt tror det er 1.april tror jeg 😉
  For uinnlogga kommer ikke inn hos meg som før,
  feks Mormor i hulen, det er dumt for vi liker å besøke hverandre.
  Og ja, jeg HAR åpna slik jeg er bedt om :)

 3. @greenhorn :
  Takker så mye. Den skal jeg prøve. Den har allerede funnet 2 ‘threats’, men – dette kan være min egen feil. AVAST fant den raskt og spurte om jeg ville isolere, reparere eller slette. Og kanskje var jeg litt rask på labben da jeg valgte ‘slette’? Jeg tenkte jo på viruset, og ikke på filen den hadde lagt seg i. Det kan jeg ha gjort en brøler . . .

  Nå får jeg bare se hvilke tilbud jeg får i etterkant av denne scanningen !

 4. Nå har ikke jeg akismet enda. Har det noe å si? Skal jeg åpne likevel? Jeg har ikke hatt aksimet før heller, bare automatisk spam kontroll.
  Men det har funket det altså. 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *